avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... angajare la alta companie dupa CCC, pentru ca ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

angajare la alta companie dupa CCC, pentru ca angajatorul meu a dat faliment

Buna ziua,

Sunt in concediu crestere copil pana in octombrie 2012. Intre timp, angajatorul meu (unde am contractul suspendat) a intrat in insolventa, mai exact a fost numita o firma de lichidare drept administrator. Eu mi-am gasit de munca in alta parte si doresc sa incep. Cum trebuie sa procedez? Ce se intampla cu contractul meu?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 09:55, 22 Iunie 2012
1. Puteti sa incepeti activitatea la noul loc de munca chiar daca nu ati incetat CIM la vechiul loc de munca.

2. Intre timp luati legatura cu lichidatorul judiciar si sa va faca incetarea CIM.
Faceti mai intai o cerere catre angajator(administrator insarcinat cu lichidarea) pt.incetarea suspendarii cim cu data de.. si cu aceeasi data cerere de incetare a raporturilor de munca ,prin acordul partilor (55bCM).Puteti sa notificati si asupra demisiei,daca nu va fi de acord ,dar in acest caz va trebui sa efectuati preavizul legal .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie Vioreld Vioreld Buna dimineata. Pentru un angajat aflat in somaj tehnic si care isi depune demisia, trebuie facuta incetarea somajului tehnic? Sau in timpul preavizului poate ... (vezi toată discuția)
Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in cic - cum procedez? eumihaela eumihaela Buna ziua, In ianuarie fiul meu implineste 2 ani. Nu doresc sa ma mai intorc la locul de munca pe care il aveam inainte de a intra in CIC (si unde am si ... (vezi toată discuția)
Neeliberare decizie de demisie si adeverinta de vechime de catre lichidator danielatr danielatr Lichidarorul care se ocupa in prezent de administrarea firmei la care am lucrat, firma intrand in insolventa, nu imi elibereaza decizia de incetare a ... (vezi toată discuția)