avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... accesiune imobiliara naturala, artificiala?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

accesiune imobiliara naturala, artificiala?

Buna ziua, am un teren inconjurat si inundat de apele pescariei ( pescaria fiind o persoana juridica) in ce temei legal pot sa-i oblig sa iasa de pe terenul meu inundat de apa lor.Ei dau bilete iar eu strang mizeria pescarilor.Nemaipunand la socoteala ca mi-au transformat terenul in loc de gratare si parcare.( gardul a fost distrus)
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 23:17, 23 Iunie 2012
Daca aveti titlu de proprietate pe teren puteti formula plangere penala de tulburare de posesie si distrugere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant escavat si pus pe proprietatea mea dogarudobra dogarudobra primaria reface mereu un drum care se prabuseste din cauza excesului de apa drumul trebuie latit, adica sapat alaturat pentru a avea dimensiunea necesara ... (vezi toată discuția)
Model plangere impotriva actelor procurorului emiliana emiliana Am primit o rezolutie de NUP la o plangere impotriva unor persoane pt. fapte ca tulburare posesie, furt, distrugere,violare de domiciliu. Motivul a fost acela ... (vezi toată discuția)
Distrugerea cu rea vointa ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua, am o gradina inchisa si in gradina o cabanuta din lemn, pe un teren pe care nu sunt proprietar , este al primariei, care acuma la luat in evidenta ... (vezi toată discuția)