buna ziua, am fost concediat la data de 14 iunie 2012 si pana in clipa de fata nu am primit nici-o hartie de la angajator prin care sa ma instiinteze in scris ca am fost concediat si motivul pentru care am fost concediat.lucram ca agent de vanzari si m-am certat cu directorul de vanzari al firmei pentru modul in care mi-a vorbit.i-am cerut fisa de lichidare si refuza sa mi-o dea.in ziua cand mi-a spus sa nu mai vin la munca am predat si masina si telefon de serviciu si mi-am luat doar hartiile conform carora le-am predat in buna stare de functionare.i-am cerut decizia de concediere si a dat din umeri.i-am cerut fisa de lichidare si mi-a spus ca o sa mi-o dea la 1 iulie.intrebarea mea este cum as putea proceda in continuare?plangere scrisa la itm ar rezolva problema?
dar daca refuza sa imi inregistreze cererea la secretariat? secretara nu misca un deget fara aprobarea sefei.ca sa ii dau in judecata imi trebuie bani si cum nu mi-au dat cele 2 salarii nu am de unde sa iau.eu locuiesc in tulcea iar firma este din constanta.daca ii dau in judecata cred ca trebuie sa ii dau la o judecatorie din localitatea in care are sediul social societatea.
asa cum am formulat cererea e ok? Domnule Director,
Subsemnatul, R.A., domiciliat în ......, solicit sa-mi comunicaţi in scris clarificarea situatiei contractului individual de munca si a deciziei de incetare a raportului de munca conform ART.62 din Codul Muncii Republicat/2011 si actualizat prin Legea 40/2011 si restituirea drepturilor banesti ce mi se cuvin conform contractului individual de munca nr. din data de .in caz contrar voi face toate demersurile legale pentru obtinerea lor in instanta.
1. In caz de refuz, cererea o puteti trimite prin posta recomandata cu confirmare de primire.
2. Actiunea in instanta se depune la Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul sau locul de munca. In speta, fie la Tribunalul Tulcea , fie la Tribunalul Constanta.
Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.
Art. 210 din Legea nr.62/2011:
Cererile referitoare la solutionarea conflictelor individuale de munca se adreseaza instantei judecatoresti competente in a carei circumscriptie isi are domiciliul sau locul de munca reclamantul.
Art. 270 C.mun,. prevede ca , litigiile de munca sunt scutite de taxa judiciara de timbru si de timbrul judiciar.
3. Art.62 C.mun. invocat de dvs nu are nicio legatura cu situatia dvs .. solicitarea o puteti face in baza art.8 alin.3 din HG nr.500/2011 coroborat cu art.34 alin.5 C.mun.
va multumesc frumos pentru timpul acordat problemei mele.mi-am facut un plan de atac. incep cu o scrisoare recomandata dupa care ma duc la itm constanta apoi la judecatoria tulcea.
revin asupra problemei mele.acum am inteles de ce nu mi-a fost eliberat nici-un document.in urma verificarilor facute de catre mine la ITM am constatat ca nici macar nu apar in evidentele lor ca si angajat la firma asta.am facut o petitie catre inspectorul sef la care am atasat si un proces verbal de la o amenda luata cand lucram pe masina la ei la firma plus documentele conform carora le-am predat in regula masina si telefonul.problema este ca din cate am inteles patronul are relatii in cadrul itm constanta si ca a mai avut sesizari facute de alti angajati dar fara niciun rezultat.
Demisie
ale2012
buna ziua.sotul meu a lucrat la legume si fructe adica mai pe scurt la un economat,acolo timp de un an nu ai concediu,concediu medical sau o zi libera dar ... (vezi toată discuția)