avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Radiere atv si vanzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Radiere atv si vanzare

Buna ziua,

Am un atv inmatriculat pe un srl si vreau sa-l radiez.

Intrebarea mea este ca dupa ce il radiez si il vand catre o alta persoana, acesta (cumparatorul) il poate inscrie la primaria unde locuieste, ca si ultilaj (sau alte variante) ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:27, 24 Iunie 2012
Depinde de capacitate si pentru ce va fi folosit. Daca este sub 50 cmc se poate inregistra si la Primarie.
Multumesc Lucian, este de 200 cc.
Daca doriti sa circulati cu el pe drumurile publice trebuie inmatriculat la serviciul de inmatriculari auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imatriculare primarie alinalbu alinalbu Buna,am o mica nedumerire....am cautat pe net daca se poate imatricula un jeep la primarie deoarece eu ma ocup cu agricultura si nu am nevoie de acea ... (vezi toată discuția)
Radiere auto ComisarMiclovan ComisarMiclovan :))Cu sitma si urari de LA MULTI ANI! Am 2 intrebari re. la ultima \"regelementare\"a taxei auto : 1. daca [b]radiez[/b] masina se mai plateste aceasta ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)