buna ziua ma poate ajuta si pe mine cineva ?.am fost dat afara de la firma unde lucram si mi sa cerut sami dau demisia cu toate ca am fost dat afara bani pe concediu nu mi da la fel ca pe cel de preaviz .... din pacate am semnat demisia se mai poate face ceva ?
Chiar daca ati demisionat veti putea sa sesizati instanţa judecatoreasca, solicitand anularea demisiei, în cazul în care pretindeti ca demisia a fost provocata de angajator. Însa, în aceasta situaţie, va trebui sa dovediti, în condiţiile dreptului comun, existenţa unui viciu de consimţamant - eroare, dol sau violenţa.
De asemenea, va puteti adresa ITM-ului si/sau instantei de judecata pentru faptul ca angajatorul nu v-a compensat in bani CO neefectuat si nu v-a platit pe perioada de preaviz ...
Demisie fortata
mireloi
Lucrez in turism, la o societate de 1 an zile, in timpul acesta nu am beneficiat de concediu de odihna, am lucrat ore suplimentare,nu mi`a fost respectat ... (vezi toată discuția)
Demisieabuziva
aselajusto
lucrez la o firma de tranport si de o luna de zile masina pe care am lucrat este in servis acuma ca masina sa terminat a pus pe alt coleg pe masina.incazul in ... (vezi toată discuția)