avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare adeverinta grupa a II-a
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare adeverinta grupa a II-a

Buna ziua,

Societatea la care lucrez este urmasa unei firme de transport(vechea I.T,A. de pe vremea comunistilor) si fostii salariati ai acestei societati solicita adeverinta de grupa si sporuri pt perioada lucrata.
Problema este ca noua ocietate a preluat arhiva inundata si documentele nu mai sunt lizibile.
Cum as putea sa le eliberez adeverinte acestor persoane, fara a ma pune pe mine in pericol in fata legii?
Exista o institutie de stat care ar trebui sa aiba un duplicat sau care ar putea elibera adeverintele in situatia expusa?

multumesc mult pt ajutor
Cel mai recent răspuns: andad , utilizator 14:34, 18 Septembrie 2013
Buna ziua,
Am o rugaminte pentru doamna Sanda Popovici.
Doamna imi puteti spune va rog cum se numeste societatea care a preluat arhiva fostei ITA?
Tatal meu a lucrat 4 ani la ITA Constanta care la momentul acela isi avea sediul la Eforie Nord .
Acum conform legii el a beneficiat de grupa a II de munca iar eu am nevoie urgent de aceasta adeverinta deoarece imi trebuie la Casa de pensii.
Multumesc si astept un raspuns de la dvs.
Incercati la Directia Judeţeană Constanta a Arhivelor Naţionale
ªef serviciu: Dr. Virgil COMAN
Adresa: str. ªtefan cel Mare nr. 121, cod 900705, Jud. Constanţa
Telefon: 241/665463
Fax: 241/665463
E-mail: constanta.an@mai.gov.ro
Program Sala de studiu: Luni-Vineri: 8.30-15.30
Program Relaţii cu publicul: Luni-Miercuri, Vineri: 8.30-16.30, Joi: 8.30-18.30
Audienţe şef serviciu: Marţi, Joi: 13.30-15.30
Mai este necesara adeverinta in cazul in care este consemnata grupa I de munca in carnetul de munca?
In general, nu trebuie sa se mai aduca adeverinte de grupe daca este inscrisa in carnetul de munca . Insa depinde da Casa de Pensii .
freeelis a scris:

In general, nu trebuie sa se mai aduca adeverinte de grupe daca este inscrisa in carnetul de munca . Insa depinde da Casa de Pensii .

Multumesc...o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ita autobaza 6/medgidia,in ... Emyne Emyne Bună seara,caut de ceva timp arhiva de la ITA AUTOBAZA 6/MEDGIDIA,in vederea obținerii adeverinței de grupă pentru depunerea dosarului de pensionare.Se ... (vezi toată discuția)
Arhiva intreprinderea de transporturi constanta OpreaDiana OpreaDiana Stiti cumva unde sunt arhivele pentru Intreprinderea transporturi auto Constanta - sectia reparatii auto ? (vezi toată discuția)
Cum pot obtine o adeverinta cu sporuri daca angajatorul nu mai exista? LadyZelda LadyZelda Buna ziua! Daca unei persoane nu i s-a operat in Cartea de Munca corespunzator activitati prestate se mai pot recupera respectivele sporuri (conditii grele de ... (vezi toată discuția)