avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... anularea mutatiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

anularea mutatiei

Am cumparat o casa, si o persoana are mutatie la adresa respectiva dar nu mai locuieste acolo de ceva vreme. Cum sa fac sa-i anulez mutatia?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:37, 23 Iunie 2012
Nu ati precizat concret daca persoana respectiva detine adresa precizata in documentele de identitate
In primul rand, "luarea in spatiu" in baza careia se obtine o viza de flotant, este o forma de comodat, si nu un contrat de inchiere in care sa fie prevazut un termen referitor la perioada de valabiliate.
Singurul drept ce se poate naste este acela de a locui la adresa din buletin, transmitandu-se posesia locuintei.
In calitatea de proprietar puteti sa solicitati verbal ca acesta sa isi schimbe adresa din buletin, in cazul mentionat cand persoana in cauza nici nu locuieste efectiv,este necesar sa formulati actiune in instanta
Puteti solicita pe calea actiunii in evacuare introdusa in instanta, in urma obtinerii sentintei evacuarea respectivului, proces pe care nu are sanse sa il castige datorita faptului ca nu exista nicio obligatie din partea dumneavoastra fata de acesta, doar daca ar fi avut un contract .


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare c.i. adonis13 adonis13 cum as putea eu, ca si proprietar de locuinta, sa anulez o carte de identitate pentru o persoana la care mi-am dat acordul sa-si faca respectiva carte de ... (vezi toată discuția)
Anulare carte de identitate mihaela0307 mihaela0307 Vreau sa anulez cartea de identitate facuta fiului meu la adresa la care locuiesc. Ce ar trebui sa fac? Refuza sa paraseasca apartamentului. (vezi toată discuția)
Evacuare tolerat zallyna zallyna Buna ziua. Am dobandit o casa in baza unui contract de intretinere, care spune ca \"transmiterea de drept asupra proprietatii imobilului se face incepand de ... (vezi toată discuția)