Buna ziua. In fata usii apartamentului meu, exista un hol de aproximativ 1,80m/1,20m, hol pe care in mod normal circul doar eu (+familia mea) deoarece prin acest spatiu se face accesul in apartament. Vecinii nu au ce face (circula) in acest spatiu , decat daca doresc sa se plimbe efectiv cat mai aproape de usa apartamentului meu, dar nu vad rostul si nici nu a fost cazul, pana acum nu s-a intamplat asa ceva (sau nu am cunostinta de acest lucru). Pe acest hol NU se afla, montate instalatii, tablouri electrice, prize telefonice in uz, nimic la suprafata. Asociatia noastra de proprietari, este formata din doua scari de bloc, fiecare avand cate zece etaje. Pe scara noastra, acest spatiu , despre care vorbesc, a fost inchis de patru dintre cei zece proprietari care au acest tip de spatiu, in fata usii apartamentului. La cealalta scara, au fost inchise toate cele zece spatii identice cu cel despre care vorbesc. Am intrebat mai multi proprietari, cum au reusit acest lucru, si fiecare mi-a spus ca efectiv au montat o usa si atat. Totul cu mult tupeu. Eu doresc sa va intreb: CUM AS PUTEA FACE SI EU ACEST LUCRU, DAR IN MOD LEGAL!!!. Exista o lege in acest sens? Ce posibilitati am de a inchide acel spatiu??? Cu mult respect va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns:
mogomarco , utilizator
17:44, 13 Martie 2018