avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... valabilitate aviz psihologic conducatori auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

valabilitate aviz psihologic conducatori auto

As dori sa stiu ce valabilitate au avizela psihologice si la cat timp trebuie reinoite, pentru:
- conducatorii auto B,C,C+E (transport intern marfuri generale)
- cond. auto categoria B,C,C+E (transport international marfuri generale)
-cond. auto categoria D, D+E (transport intern persoane)
- cond. auto categoria D, D+E (transport international persoane)
sau macar legislatia relevanta in domeniu.
Va multumesc!
Pentru detalii suplimentare vezi Ordin 447/2003 al Ministerul Lucrărilor Publice, Transporturilor şi Locuinţei - pentru aprobarea Instrucţiunilor privind examinarea medicală şi psihologică a personalului din transporturi cu responsabilităţi în siguranţa circulaţiei şi a navigaţiei, precum şi organizarea, funcţionarea şi componenţa comisiilor medicale şi psihologice de siguranţa circulaţiei.

In functie de timpul de transport (persoane sau marfa - intern sau international) se stabilesc perioade diferite de valabilitate a avizelor psihologice respectiv medicale.
Ultima modificare: Vineri, 13 Martie 2009
Aurel Fleancu - Cabinet Individual de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testare psihologica - angajati care conduc masina unitatii. violetasaramet violetasaramet La ce perioada se testeaza psihologic angajatii care conduc masina unitatii? (vezi toată discuția)
Salut - se cere analiza hiv la angajare? manu_gl manu_gl am si eu o intrebare,ce analize se cer pentru angajare am fost depistat cu hiv in 2009. am categoriile b,c,c e,si atestatele marfa,gabarit,etc.la analize ... (vezi toată discuția)
Atestare taxi cosmin.d cosmin.d In vederea practicarii activitatii de taxi, taximetristul trebuie sa detina atestat profesional eliberat de ARR. Metodologia de atestare profesionala a ... (vezi toată discuția)