avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită instiintare plata pe alt nume
Discuție deschisă în Executare silită

instiintare plata pe alt nume

primesc pe adresa mea instiintari de plata pe un al nume; nu este nici al fostului proprietar, nici al fostului chirias; nu stiu cum sa procedez; sa anunt eu firma respectiva ca persoana aceea nu sta la adresa la care trimit ei asa ceva? Si nu inteleg cum putea cineva sa dea aceasta adresa? nu se verifica un buletin in momentul cand faci un imprumut , kiar si la o firma de imprumut???
Cel mai recent răspuns: Ana2012 , utilizator 15:48, 24 Iunie 2012
Puteti solicita postasului sau dirigintelui de oficiu postal ca la adresa dvs nu locuieste persoana careia ii sunt emise instiintari de plata
Sau puteti comunica direct emitentului instiintarilor ca persoana careia ii adreseaza instiintari de plata nu are domiciliul la adresa dvs
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spațiu Rusu Florentin Rusu Florentin Buna ziua! Am facut cuiva buletin pe adresa mea ( in urma cu vreo 2 ani ). De cateva luni primesc înștiințări de la firme la care el a facut contracte pe ... (vezi toată discuția)
Cum scap de chiriasul asta in mod legal si fara probleme ? cozsmin2 cozsmin2 Buna ziua, In 2019 ,am inchiriat apartamentul cuiva din alta localitate cu contract de inchiriere . Mentionez ca am declarat la ANAF contractul In ... (vezi toată discuția)
Citarea prin poștă: partea citată trebuie să semneze de primire? tiberiussly tiberiussly Doresc să știu dacă citarea unei părți prin poștă presupune ca acea parte să semneze de primire poștașului. (vezi toată discuția)