avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzarea de tigari , ilegalitate?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzarea de tigari , ilegalitate?

Eu unul am foarte mult tutun natural cumparat de la taranii romani , as dori sa stiu daca e ilegala comercializarea tigarilor facute de mine cu foita si cu tutun natural.
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters289384 , utilizator 19:47, 22 Aprilie 2013
Productia de tigari e destul de strict reglementata.
Ar fi de vazut Legea nr. 521/2002 si Legea nr. 349/2002.
e ilegala comercializarea tigarilor netimbrate[de contarbanda].daca veti fi pins in fapt va poate da o amenda sau in cel mai rau caz [daca aveti mai multe tigarete facute[20 cartuse][ 2000 pachete] pot sa va bage la contrabanda.parerea mea.
Da, s-ar putea retine infractiunea de contrabanda insa trebuie stiut exact in ce conditii se pot comercializa tigarile si mai ales daca ar avea dreptul sa le produca pentru ca aici ar fi vorba si de producere.
Cititi legea si eventual normele de la lege.
Pana la timbre trebuie stiut daca puteti produce in vederea comercializarii.
Intervin in discutie si intreb urmatoarele, daca se poate. Daca imi procur tutun de la un prieten (1 kg max 2) si vand tigari facute manual doar unor rude si vreo 2 prieteni apropiati este vreo pb? Adica ce as putea pati? Cam care ar fi amenda, in caz de asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare serviciu fabricare tigarete la cerere nicolaehaj nicolaehaj Buna , Am o intrebare legata de fabricarea de tigarete . Mentionez ca detin un magazin autorizat legal specializat in vanzarea de tuburi ,aparate si tutun ... (vezi toată discuția)
Vanzare tigari facute acasa cristiiii cristiiii Este legal sa comercializezi tigari facute de tine cu tutun, foite si masina de rulat cumparate de pe internet? Daca da, care este cantitatea maxima? Care ar ... (vezi toată discuția)
Vanzare tutun vrac- care este pedeapsa prevazuta de lege? ini2015 ini2015 buna ziua am si eu o mica problema... am fost prins in timp ce incercam sa vand un kg de tutun vrac, imi poate spune cineva care sunt pedepsele pentru astfel ... (vezi toată discuția)