avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... POT RECLAMA PATRONUL LA ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

POT RECLAMA PATRONUL LA ITM?

Lucrez la o covrigarie cu contract de munca cu 2 ore pe zi, si normal lucram 9 ore, acum patronul ne-a dat in concediu fara plata 2 saptamani.SPot sa obtin ceva de la ITM daca reclam situatia reala?Care sunt repercusiunile patronului si ale mele?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:57, 24 Iunie 2012
De la ITM nu aveti ce sa obtineti decat sanctionarea contraventionala , in aceasta situatie ... dvs nu veti pati nimic din partea ITM-ului .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit banii de la patron-contract de munca semnat de el. m-a pacalit 2 ani de zile. dorudoru dorudoru Va rog indrumati-ma ! Sunt o femeie de 43 ani. Am lucrat la un restaurant pana saptamana trecuta. Am plecat deoarece patronul timp de un an nu mi-a facut ... (vezi toată discuția)
Angajare catalingrigore77 catalingrigore77 lucrez de un an doresc si eu sa aflu ce contract am dar patronul ma trimite la itm nu stiu daca am contract de munca iar daca am cum intru in posesia ... (vezi toată discuția)
Contract de munca c0nteazza c0nteazza Buna ziua . Lucrez la o societate de 9 luni , timp in care patronul ma mintea si imi spunea ca totul e in regula si ca sunt angajat cu 8 ore pe zi. Recent am ... (vezi toată discuția)