avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca

Buna ziua . Lucrez la o societate de 9 luni , timp in care patronul ma mintea si imi spunea ca totul e in regula si ca sunt angajat cu 8 ore pe zi. Recent am descoperit ca sunt trecut cu 4 ore , dar muncesc 10 ore pe zi si sambata 5. Crede-ti ca as putea rezolva ceva ? Problema este ca unt in concediu medical fiindca am avut o interventie chirurgicala , si din cauza contractului voi pierde multi bani si nu numai. As putea sa ma intorc cumva impotriva angajatorului ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:22, 12 Mai 2016
Numai printr-o actiune in instanta, puteti reveni la ce stiatia dvs ca aveti mentionat in c.i.m.

De asemenea, solicitati ITM-ului sa va comunice un extras REViSAL cu situatia c.i.m. incheiat cu societatea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - inregistrare contract ang10 ang10 Buna ziua, Am avut de facut o angajare si am trimis la revisal dar dupa 1 ora am verificat sa vad daca sa preluat si am constatat ca nu.De frica ca nu o sa se ... (vezi toată discuția)
Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde ... EugenGA EugenGA Am fost la in job la un hotel pentru postul de receptioner, unde am stat 4 zile in training, apoi am lucrat 2 zile. In acest timp mi-am dat seama ca nu este ... (vezi toată discuția)
Bună seara, cum pot afla dacă un contract este înregistrat ... Monica0505 Monica0505 Bună seara, cum pot afla dacă un contract este înregistrat în revisal? Momentan sunt în șomaj, mi s-a făcut un contract cu data de 14.11.2022, patronul ... (vezi toată discuția)