avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... plata contributii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

plata contributii

buna,am o nelamurire ...as vrea sa stiu daca angajatorul care a angajat o persoana care presteaza 4 ore de munca,plateste ceva taxe la stat?,gen contributii la c.a.s etc..
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:29, 25 Iunie 2012
Plateste aceleasi contributii ca si in situatia in care ar lucra cu norma intreaga ...
Plateste aceleasi contributii si impozite, raportate la nivelul salariului lunar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal sa ai 2 contracte de munca pe 8 ore? cum se vor calcula la pensie aceste contracte? Popescu_alina13 Popescu_alina13 Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu contractele mele de munca.Lucrez ca farmacist la contract de 8 ore, dar si ca profesor-formator la o scoala ... (vezi toată discuția)
Care este cuantumul contributiilor salariale stancu  georgeta stancu georgeta Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea:am lucrat cu carte de munca din 2004 si pana in aprilie 2009 cu norma intreaga , iar din aprilie ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca cosmiv cosmiv Buna ziua, Imi cer scuze daca cumva repet problema, dar nu am gasit nici unde exact raspunsul pe care il caut. Sunt angajat la o firma bugetara de 10 ani ... (vezi toată discuția)