avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegarea angajatilor in Franta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegarea angajatilor in Franta

Buna ziua
Ce este mai avantajos sa aleg delegarea sau detasarea angajatilor.
Am un contract de munca in Franta (in constructii) si a-si dorii sa trimit 2-3 angajati sa lucreze pe santier acolo
Intrebarea este cum pot face acest lucru cat mai simplu si legal.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:23, 25 Iunie 2012
D.p.d.v. organizatoric delegarea este mai avantajoasa decat detasarea... in cazul detasarii trebuie sa obtineti de la CNPAS formularul A1, document care atesta ca salariatii raman asigurati ai sistemului de securitate sociala aplicabil in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate pentru angajatii romani. LauraMirabela LauraMirabela Buna ziua. Am nevoie de informatii referitoare la munca in strainatate a angajatilor romani care sunt delegati sa lucreze in afara Romaniei. In situatia de ... (vezi toată discuția)
regulament (cee) nr. 1408/71 mihaiantonache mihaiantonache Buna seara, Citez dintr-un mesaj gasit pe forum: \"Am inteles ca de la 1 mai 2010 s-a schimbat Regulamentele (CEE) nr. 1408/71 şi 574/72 vor fi înlocuite ... (vezi toată discuția)
Salariat pontat si platit fara sa fi efectuat o munca valsash80 valsash80 In urma unei inspectii la o firma inspectorul a precizat si insista ca nu se poate ponta si plati o persoana daca aceasta nu a efectuat o munca. Pare ... (vezi toată discuția)