avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa,plati,masura 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa,plati,masura 112

sunt PFA si am accesat fonduri pe masura 112; am cumparat conf. planului de afaceri o remorca pt. transportul albinelor pe care a achitat-o cash; problema la incasarea celei de- a doua transe este ca se cere neaparat OP pt. justificarea achizitionarii remorcii, nefiind eligibile dupa spusele celor de la OJDRP factura si chitanta fiscala; ce se mai poate face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Herra_ , utilizator 20:34, 27 Iunie 2012
CALIN74 a scris:

sunt PFA si am accesat fonduri pe masura 112; am cumparat conf. planului de afaceri o remorca pt. transportul albinelor pe care a achitat-o cash; problema la incasarea celei de- a doua transe este ca se cere neaparat OP pt. justificarea achizitionarii remorcii, nefiind eligibile dupa spusele celor de la OJDRP factura si chitanta fiscala; ce se mai poate face in acest caz?

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

CALIN74 a scris:

Rugati vanzatorul sa anuleze chitanta si efectuati plata prin virament.
Totodata rugati vanzatorul sa ridice banii si sa vi-i inapoieze (banii depusi de dvs.in contul lui si ridicati de el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta pentru plata cu card danielandrei danielandrei Buna ziua, am un client care tot insista ca daca a platit o factura cu card, trebuie sa-i emit si chitanta. Eu zic ca doar daca platea cash, trebuia sa-i emit ... (vezi toată discuția)
Auto firma - cheltuielile deductibile, amortizarea cristian_conea cristian_conea Sunt titular de Intr.individ., neplatitor de TVA. Inentionez sa achizitionez auto pe firma de la o pers.fizica, auto pe care il voi folosi pt.deplasarea la/de ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare deea81 deea81 Buna seara! Bunica mea s-a decis sa imi vanda apartamentul ei. A fost la un notar si i s-a spus ca apartamentul valoreaza 100000 ron, pret pe care il accept. ... (vezi toată discuția)