avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONSILIER PERSONAL PRIMAR
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONSILIER PERSONAL PRIMAR

SE POATE CA ACUM CAND A FOST INVESTIT NOUL PRIMAR, DACA EXISTA UN POST VACANT DE CONSILIER PRIMAR SA ANGAJEZE O PERSOANA PE ACEST POST?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 16:42, 25 Iunie 2012
Da, intrucat nu sunt incidente prevederile OUG 34/2009, postul de consilier personal fiind ocupat prin numirea directa de catre primar a unei persoane, nu prin examen/concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fara concurs la primarie dbug dbug Buna ziua, Din cate stiu eu angajarea pe post la o institutie publica se face in urma unui concurs. La primaria x exista angajata o persoana pe postul de ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post vacant (functie publica din cadrul deconcentratelor) laura-olaru laura-olaru buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv \"procedura de ... (vezi toată discuția)
Angajare primarie ulterior oug 34/2009 aprov aprov Sunt angajat la o primarie din mediul rural pe postul de consilier al primarului(postul este contractual). Temporar am indeplinit, prin ordin al primarului, si ... (vezi toată discuția)