avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cheltuieli deductibile la pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cheltuieli deductibile la pfa

Buna seara! Am o intrebare cu privire la cheltuielile deductibile aferente unei pfa. Pentru niste copii xerox la un pret modest, de exemplu 30 de lei, trebuie factura si chitanta sau un bon stampilat este suficient? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 11:54, 26 Iunie 2012
Cheltuielile deductibile sunt acele cheltuieli facute in scopul obtinerii veniturilor. In cazul dvs. este clar ca va este suficient bonul. Dar daca sunteti platitoare de TVA , TVA-ul se poate deduce numai de pe facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa-deducere benzina+diurna Silviu_r Silviu_r Am un PFA neplatitor de TVA si imi desfasor activitatea in toata tara. Am contract de comodat pe masina proprie. Am tot citit pe forumuri si in legislatie dar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate - pfa stamper stamper Buna ziua, am cateva intrebari de workflow in contabilitatea unui PFA [b]platitor de TVA[/b] 1. Am facut contract de comodat ptr masina parintilor mei si 1 ... (vezi toată discuția)
Un mixt de neintelegeri in infiintarea srl-ului meu!! Fatjon Fatjon Sunt nou inscrisa in forum si asta pt ca urmeaza sa imi deschid un SRL cu domeniu principal de activitate editarea periodicelor, ziarelor si revistelor, mai pe ... (vezi toată discuția)