avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu crestere copil

se poate intra in concediu crestere copil din concediu medical?
Cel mai recent răspuns: ferr , utilizator 16:10, 26 Iunie 2012
Da, se poate intra din concediu medical in concediu pentru cresterea copilului .. nu exista nicio interdictie in acest sens.
Concediul medical (inclusiv concediul de maternitate) sunt perioade asimilate celor de obtinere de venituri salariale si sunt eligibile pentru a beneficia de indemnizatie pentru CCC.
multumesc pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de risc maternal, indemnizatia de crestere copil angela87 angela87 sunt insarcinata in 14 saptamani vreau sa intru in concediu de risc maternal ca nu ma simt foarte bn... am la locul de munca 7 luni de la angajare exista ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Despre indemnizatie crestere copil ciocolata09 ciocolata09 Daca am lucrat din iunie 2014 pana in februarie 2015 apoi am faut pauza si am iceput iar in 11.05.2015 pana in 01.07.2015 apoi din 09.07.2015 pana in ... (vezi toată discuția)