avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aruncarea resturilor alimentare pe fereastra,de catre ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aruncarea resturilor alimentare pe fereastra,de catre vecini!!

Buna seara! Locuiesc la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje,si nu de putine ori am gasit rufele agatate la uscat murdare ,de resturile alimentare ale unor vecini .In preajma sarbatorilor (Craciun, Paste) copacii din fata ferestrelor sunt plini cu resturi si organe de origine animala. Desi i-am vazut si i-am rugat pe cei in cauza sa nu mai arunce aceste resturi,gunoaie, mi-au spus ca si ei platesc pentru curatenia din jurul blocului... #-o Asociatia nu a rezolvat nimic asa ca sunt hotarat sa merg mai departe. Ce sfaturi imi dati? Va multumesc! O seara buna!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:44, 25 Iunie 2012
1-Spatiul din jurul condominiului reprezinta domeniu public,astfel incat acesta nu poate fi ocupat sau utilizat decat cu acordul autoritatii publice locale
2-
Asociatia nu a rezolvat nimic asa ca sunt hotarat sa merg mai departe.

Ce intelegeti "sa mergeti mai departe ",in conditiile concrete in care dvs utilizati un spatiu,care in fapt nu are destinatia de intins rufe ?
Problema cu modalitatea de comportare in colectivitate,cu aruncarea dejectiilor si resturilor menajere este des intalnita in problematica a sociatiior de proprietari si se poate solutiona prin calm,decenta si implicarea reprezentantului legal al asociatiei de proprietari
Eventual daca detineti probe temeinice si indubitabile care sa dovedeasca persoanele vinovate de aspectele sesizate,aveti dreptul sa sesizati oficial politia responsabila,care daca constata intemeiata plangerea dvs,poate dispune sanctiuni in temeniul disp L nr 61/1991

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scuturat de la balcon Punointrebare Punointrebare Bună ziua! Scriu în calitate de președinte al unei asociații de proprietari. Au venit la mine două locatare cu o problemă și, deși nu cred că stă ... (vezi toată discuția)
Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am și eu o nelămurire cu privire la o situație ... Password1234 Password1234 Bună seara. Am și eu o nelămurire cu privire la o situație cu o vecina. Eu stau la parter la scara doi a blocului, iar vecina sta la etajul 1 scara 1, deci ... (vezi toată discuția)