Buna ziua,
Am fost casatorit pana anul trecut, cand am divortat. Din aprilie anul acesta mi sa facut poprire pe pensia de boala. Cand am fost la casa de pensii dupa multe insistente mi sa spus ca fosta sotie a facut cerere si mi se opresc baniiptr pensia copilului plus o cota deoarece nu am platit pensia 4 luni.Mentionez ca in acelas timp fosta sotie a facut plangere penala ptr acesti bani, bani pe care i-am platit si care casa de pensii ii opreste desi am o luna decand am facut o sesizare scrisa.
Este posibil ca fosta sotie sa-mi faca poprire pe pensie ptr pensia copilului fara sa fiu anuntat ? Cred ca daca ar fi existat 10 institutii la care sa mearga sa-mi opreasca aceaasi bani ar fi facut, fara ca aceste institutii sa se intereseze sau sa ma intrebe sau sa ma anunte#-o
Este dispusa in sentinta de divort, sunt de acord cu acest lucru si platesc. Dar poate sa-mi faca poprire pe pensie la casa judeteana de pensii fara ca acest lucru sa fie stipulat in sentinta ?
Atunci de ce mi-a facut plangere penala la politie ptr plata restanta ? La politie am declarat ca nu stiu pe ce nume sa-i trimit si adresa unde sta iar cand am aflat i-am dat banii.
Acum casa de pensii i-mi opreste inca o data banii pe care i-am dat.
Nu se poate sa platesc de 2 ori sau de mai multe ori pentru acelas lucru.