avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Urgentare instiintare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Urgentare instiintare

Buna Ziua!
Am castigat in prima instanta custodia comuna a fiului meu si un program largit de relatii personale cu minorul insa fosta sotie a depus apel.
Ce pot face pentru a urgenta procedura in sensul de a primi mai repede instiintarea acasa,cu primul termen de apel,intrucat a trecut aproape o luna de cand am aflat ca a depus apel si "nu se misca nimic" pe nicaieri ,nici la judecatorie nici la curtea de apel.
Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Cu stima ,
Stefan
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 12:00, 26 Iunie 2012
Din pacate nu prea aveti ce face. Dosarul isi urmeaza traseul obisnuit, in sensul ca dupa comunicarea sentintei, depunerea apelului si expirarea termenului de apel dosarul va fi inaintat catre tribunal. Tribunalul va inregistra dosarul si va stabili un termen de judecata.

Puteti doar solicita urgentarea trimiterii dosarului la tribunal.

Odata stabilit termenul la tribunal - in cazul in care este unul prea lung - puteti face o cerere de preschimbare a lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu acordul partilor dani6521 dani6521 Am inaintat cererea de divort cu acordul partilor in 30 august, la Timisoara. Suntem despartiti in fapt de mult timp, dar pentru ca am plecat din tara am vrut ... (vezi toată discuția)
apel la hotararea de divort Seashell Seashell Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in cateva probleme. In data de 1 aprilie anul curent am avut ultima infatisare la tribunal in caz de divort, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Declarare insolventa firma stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Numele meu este Stefan si sunt administratorul unei societati din Braila. Problema mea a aparut acum o luna cand contabila a incercat sa depuna ... (vezi toată discuția)