avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... eliberare hotarare \"ramasa definitiva si irevocabila\"
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

eliberare hotarare "ramasa definitiva si irevocabila"

Buna ziua,
Am nevoie de o copie dupa o sentinta data de Judecatorie, cu mentiunea "ramasa definitiva si irevocabila".
Am fost la judecatorie si mi s-a spus ca impotriva respectivei sentinte este declarat apel la Tribunal si prin urmare nu imi pot elibera pana nu obtin o copie dupa hotararea din apel.
Intrebarea mea este: la Tribunal cer doar o simpla copie dupa hotararea pronuntata in apel pe care o voi duce apoi la Judecatorie sa-mi elibereze in final sentinta care ma intereseaza ?
Va multumesc !!
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
alexa_81, utilizator
Cel mai recent răspuns: alexa_81 , utilizator 08:02, 27 Iunie 2012
In situatia in care impotriva hotararii judecatoriei partea interesata a formulat apel,respectiv cauza nu este definitiv solutionata,pe cale de consecinta in actuala etapa,nu puteti obtine hotarare cu mentiunea dorita
Dupa ce instanta de apel pronunta hotarare,daca acesta la randul ei nu este atacata la instanta superioara, puteti solicita instantei eliberare de copie cu mentiunea definitiva si irevocabila
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
ynocentta, utilizator
Multumesc frumos de raspuns. O zi frumoasa va doresc!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine ca hotararea data de instanta de apel, respectiv tribunalul, sa devina definitiva si irevocabila?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Am primit hotararea instantei de apel si este specificat faptul ca este definitiva si ca o pot ataca cu recurs in termen de 30 de zile. Nu intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor. Am divortat. La nivel de judecatorie s-a pronuntat divortul din vina ambelor soti, iar copilul mi s-a incredintat. S-a facut recurs la ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila? ksandra_33 ksandra_33 Buna ziua! Va rog frumos sa dati un sfat unui om aflat in incurcatura.Cum sa procedez pentru a obtine mai repede sentinta definitiva si irevocabila avand in ... (vezi toată discuția)