avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... proces servitute de trecere
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

proces servitute de trecere

buna
sunt intr un proces de servitute de trecere si s a efectuat o exprtiza judecatoreasca pe care trebuie sa o platim.doresc sa fac o cerere prin care sa nu platesc expertiza deoarece nu eu ma intabulez.puteti sa mi dati un model de cerere ca sa l depun la dosar??
Cel mai recent răspuns: c23mina , utilizator 10:09, 27 Iunie 2012
Expertiza judiciară trebuie plătită aşa cum hotărăşte instanţa., ori de către ambele părţi în cote egale ori de partea care a solicitat expertiza. Dacă trebuie achitată doar de una din părţi, aceasta va putea fi trecută la cheltuieli de judecată . Ce calitate aveţi în proces?
avem calitaea de parati in proces si expertiza se imparte in 3 doar ca suma este foarte mare in conditiile care am mai dat 300 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata proces judiciar sil73 sil73 cheltuielile pentru efectuarea unei expertize pentru teren, expertiza casa , grajd la un partaj judiciar cum se vor imparti sau cine le plateste. (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca nu solicit ajutor judiciar si refuz si achitarea expertizei Dove27 Dove27 Buna ziua, Am si eu o situatie si raman recunoscatoare celor care ma ajuta sa inteleg ce se intampla. Partaj, doua expertize imobiliare, prima relamant, ... (vezi toată discuția)
Cine plateste expertiza topo sau/si constructii? contestator contestator Sunt reclamant in cazul unui proces de iesire din indiviziune (casa cu 3 apartamente si teren aferent). Cine plateste onorariul? 1.Am inteles ca partea ... (vezi toată discuția)