avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... DECIZIE: ªoferii nu pot fi amendaþi de douã ori ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

DECIZIE: ªoferii nu pot fi amendaþi de douã ori într-o lunã pentru lipsa rovinietei

Am citit astazi in presa articolul acesta: [ link extern ]

In sfarsit o decizie buna, oricum era o tampenie colosala sa platesti acele sume aberante de fiecare data cand treci prin dreptul camerei.

Eu am platit 8 amenzi de rovigneta pentru 2 luni in care am uitat efectiv ca e expirata, acestea venind mult mai tarziu, dupa aproape 6 luni

Se poate oare sa ne recuperam banii? Stiu ca in principiu nu se aplica retroactiv dar poate o fi vreo exceptie precum in cazul taxelor de prima inmatriculare.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
antidote, utilizator
Cel mai recent răspuns: antidote , utilizator 11:05, 27 Iunie 2012
atentie!
Acesta este un simplu proiect , care mai are de parcurs mai multe aprobari pana la punerea in practica
Titlul articolul m-a indus in eroare si cred ca pe multi altii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

rovigneta lipsa dariusIII dariusIII Bună ziua. Timp de o luna am circulat cu masina extraurban, fara sa am platita taxa de drum. Zilnic am trecut si prin cameră . La ce sa ma astept? Voi primi ... (vezi toată discuția)
Rovigneta bogdan1709 bogdan1709 Buna ziua, Astazi in jurul orei 12, apoi in jurul orei 16 am trecut pe langa camerele ce citesc daca ai sau nu rovigneta, prima data la dus, a doua oara la ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare expirat costelcruceru costelcruceru Buna ziua, Am avut un contract de leasing auto, care a expirat pe data de 31.08. Pe data de 29.08, am fost oprit in trafic de catre un agent. De fapt, ... (vezi toată discuția)