avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... rovigneta lipsa
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

rovigneta lipsa

Bună ziua. Timp de o luna am circulat cu masina extraurban, fara sa am platita taxa de drum. Zilnic am trecut si prin cameră . La ce sa ma astept? Voi primi cate o amenda pt fiecare zi? Pot sa platesc retroactiv pentru această perioadă? Pur si simplu am uitat ca imi expira rovigneta.
Cel mai recent răspuns: dariusIII , utilizator 20:30, 26 Ianuarie 2019
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, puteti primi chiar mai multe amenzi, cate una pt fiecare data cand ati fost suprins de camerele CNAIR. Nu puteti plati retroactiv. Cand primiti PV-urile pt lipsa rovinietei, puteti sa le contestati, in termen legal si sa solicitati inlocuirea amenzii cu un avertisment.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu veți primi decât cel mult o amenda, pe care va trebui s-o achitați, în principiu prin plata a jumătate în 15 zile, adică 125Ron.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Ianuarie 2019
latka, utilizator
Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovigneta krystanu krystanu Buna ziua, in cursul anului 2011 am post suprins pe drumul (altfel nu am cum sa ii zic) intre Buzau si Ramnicu Sarat, in dreptul localitatii Maracineni, ... (vezi toată discuția)
amenda rovinieta crival crival Buna seara. Am primit astazi 28.04.2017 o amenda de la CNAIR pentru ca in 08.11.2016 am fost surprins de o camera fixa de control a rovinietei circuland pe ... (vezi toată discuția)
Amenda pt lipsa rovigneta Asterix83 Asterix83 Buna ziua. am si eu o intrebare in legatura cu amenda pt lipsa rovignetei. In luna aprilie 2023, din greseala/neatentie, am circulat in judet fiind surprins ... (vezi toată discuția)