avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restantieri la asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restantieri la asociatie

din cauza restantierilor nu mai avem apa calda. eu ca bun platnic ce pot sa fac? nu e corect sa nu beneficiem de utilitati daca santem buni platnici.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 26 Iunie 2012
Sesizati oficial presedintele asociatiei de proprietari care este autorizat si detine competenta sa dispuna masuri in interesul general al proprietarilor
Exista ,mai multe variante de solutionare a situatiilor de genul celor sesizate de dvs,fara a fi sistata furnizarea de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare apa anifb03 anifb03 Buna seara, In aceasta seara cand am sosit acasa de la servici am constatat ca nu mai am apa. Am sunat la Compania de apa si mi s-a spus ca Administratorul de ... (vezi toată discuția)
Restante mari intretinere,solutii legale debransare de la utilitati angelmircea2005 angelmircea2005 buna ziua, avem un restantier fruntas in asociatie,are o restanta in valoare de 25000 ron momentan este dat in judecata,din pacate cam tarziu,nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Debransare de la apa rece lcretu lcretu Stimati domni, Va rog sa-mi comunicati carei instante trebuie sa ma adresez pentru restrictionarea accesului la resursele necesare vietii. Mai exact, ... (vezi toată discuția)