avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... dezmembrare asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

dezmembrare asociatie proprietari

buna seara, sunt un locatar intr-un bloc cu datorii si am hotarat cu vecinii de pe scara mea sa ne separam de celelalte scari si sa ne facem asociatie separata care sunt etapele in acest sens va rog sa ms ajutati,prin impartirea datoriilor si preluarea lor in cuantumul cuvenit ne putem separa, va rog sa-mi spuneti etapele legale . multumesc seara buna
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:48, 26 Iunie 2012
Parcurgeti cu atentie L nr 230/2007 si HG nr 1588/2007 pe care le gasitii in sectiune la "Documente utile"
Dispozitiile in vigoare prevad dispozitiii clare referitor la recuperarea restantelor ,astfel incat puteti analiza oportunitatea implicarii presedintelui de asociatie pentru demararea procedurii de recuperare restante de la proprietarii rau platnici
Pentru a putea infiinta o asociatie de proprietari in speta mentionata de dvs respectiv la nivelul unei scari ,art 5 *2 din L nr 230/2007
In cladirile de locuinte cu mai multe tronsone esau scari se pot constitui asociatii de proprietari pe fiecare tronson ori scara in parte numai in conditiile in care nu exista o proprietate comuna aferenta tronsoanelor sau scarilor care sa nu poata fi delimitata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la asociatie de locatari la asociatie de proprietari 4ltair 4ltair Buna ziua tuturor, Va rog sa ma ajutati cu niste informatii: Date de intrare: - sunt nou proprietar de apartament intr-un imobil - imobilul ... (vezi toată discuția)
Despre penalitati intretinere corovischidavid corovischidavid daca nu platesc penalitatile -si platesc doar intretinerea la zi poate sa scoata la licitatie apartamentu :? (vezi toată discuția)
Separarea asociatiei de propietari vali m vali m Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari.Fiind foarte multi restantieri pe scara 1 se doreste separarea asociatiei.Sunt contoare separate,deci se poate.Dar ... (vezi toată discuția)