avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 232 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecini constructie acoperis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecini constructie acoperis

Buna ziua,

Am nevoie de sfatul dvs in urmatoarea situatie: m-am mutat de curand intr-un bloc nou construit P+1+M+M, la parter. In proprietate am de asemenea 30 mp reprezentand curtea din fata apartamentului(curte ingradita, intrare separata). Vreau sa-mi amenajez intr-una din jumatatile curtii o 'terasa' pentru uz personal pe care vreau sa o acopar cu un acoperis structura lemn + tabla Lindab(acelasi model ca si cel existent deja la acoperisul blocului). Intrebarea mea este de ce autorizatii am nevoie, daca am nevoie(nu stiu unde sa incadrez acest acoperis) si daca e nevoie si de acordul vecinilor de deasupra. Daca da, avand in vedere ca nu s-a mutat nici unul si eu vreau sa demarez lucrarea, cum pot face?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: roxanafcs , utilizator 12:27, 27 Iunie 2012
Nu ati precizat un aspect esential,daca la nivelul imobilului exista infiintata asociatie de proprietari
nu, nu este inca. acum s-au demarat formalitatile si am inteles ca dureaza intre 1 - 3 luni
care este suprafata totala a curtii din care dvs detineti 30 mp?
aceasta este toata suprafata, vecinii au intrare separata. in acte curtea este a noastra, nu sunt vecini la parter care sa aiba 'vedere' la ea ci doar cei 3 de deasupra.
ma poate ajuta cineva cu un raspuns sau macar o indrumare...unde sa gasesc informatia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie balcon borobeicaA borobeicaA Buna ziua. Locuiesc la parter,blocul este fara balcoane,dar sub geamul meu,de-alungul blocului au fost niste tevi,care s-au scos si a ramas ca un sant de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea gardului la curtea personală, bloc eLJigodia eLJigodia Buna ziua, am achiziționat un apartament aflat la parterul un bloc si am o curte de 25mp care este îngrădită. Vreau sa stiu daca am voie să schimb sau sa ... (vezi toată discuția)
Bloc fara trotuar in jur, fara ghene de gunoi Taitel2017 Taitel2017 Buna seara, As dori sa va insirui o poveste reala si va rog din suflet sa ma ajutati sa mi clarific gandurile...Acum doi ani am cumparat un apartament in ... (vezi toată discuția)