avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Legea 148 din 5 iulie 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Legea 148 din 5 iulie 2011

Stie cineva cine este initiatorul acestei legi penibile ?
Sau macar unde pot gasi expunerea de motive.
Eu ineleg faptul ca sa se desfiinteze instantele care nu exista ,,decat pe hartie''
Ce rost a avut sa desfiinteze judecatoriile Bozovici,Somcuta Mare si Murgeni,care chiar aveau activitate,e adevarat in circumscriptii mici dar nu toate instantele au circumscriptii mari.
In cazul judecatoriei Bozovici arondarea s-a facut la Judecatoria Oravita,problema e ca iarna drumul spre Oravita e blocat din cauza zapezii fiind intr-o zona montana,la asta nu sau gandit
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:38, 27 Iunie 2012
Detalii despre aceasta lege gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de acces blocata stefanbb stefanbb buna ziua detinem un teren de fineata intr-o zona de munte,mai jos de noi un vecin ne blocheaza drumul,suntem cam 10 proprietari in aceasta situati,mentionez ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri de vara. dgrsj dgrsj Buna ziua:2 intrebari scurte va rog 1-am cauciucuri de vara-sunt amendat maine pe un drum cu zapada(de pilda Transfagarasan)? 2-am cauciucuri de vara-sunt ... (vezi toată discuția)
Executat silit kruk Reflection Reflection Buna Ziua!Astazi tocmai am primit o instiintare in care mi se prezinta faptul ca am fost executat silit si ca mi s-a facut proprire pe salar pentru un credit ... (vezi toată discuția)