Un angajat al unei companii a obtinut in anul 2009 un post de primar. Cand a plecat conf. Lg nr. 215/2001art. 61 (3) a functionarului public (pt ca functia de primar este functie publica) i s-a suspendat contractul individual de munca.
Intre timp organigrama companiei s-a modificat si nu mai cuprinde si postul respectiv.
Acum salariatul doreste sa se intoarca la companiei pe postul pe care l-a avut anterior.
In legea nr. 215/2001 R, art. 61 a fost modificat.
Exista vreun act normativ care ma obliga sa-l angajez pe acelasi post?
Exista vreun act normativ al functionarilor publici care ma obliga sa-i ofer un post in cadrul companiei?
Multumesc!
p.s. Este primarul functionar public?
Intrebarile userului sunt altele , iar raspunsurile dvs nu au nicio legatura cu ceea ce doreste sa afle initiatorul acestui topic ...
Postarile fara continut sau cu continut inutil, care nu folosesc discutiei pot fi sterse fara vreo notificare catre utilizatorul in cauza.
Imi pare rau, dar este vb despre o discutie juridica referitoare la dreptul muncii, fiind vb despre un salariat.
Dar poate imi sugerati dvs. cum ar trebui sa arate intrebarile la care v-ar conveni sa raspundeti.
Scriu de ceva timp pe acest forum si mi s-a raspuns de fiecare data promt si corect.
De asemeni, stiu ca aria intrebarilor sau a discutiilor este destul de larga, dar se pare ca a dvs. se limiteaza la un moment dat.
As fi apreciat mai mult daca mi-ati fi mentionat la ce categorie ar fi trebuit sa ma adresez.
Am inteles ca problema mea este prea simpla pt dvs. de aceea ati catalogat-o fara continut sau cu un continut inutil.
Va rog, sa-mi sugerati ce intrebari am dreptul si voie sa adresez acestui forum, ca sa nu va mai inoportunez si altadata.
O zi buna, plina de intrebari la care puteti avea raspunsuri!
Cred ca ati confundat raspunsul .. mesajul anterior se referea la alt user si nu la dvs .. era chiar specificat numele acelui user .. rugamintea mea este ca inainte de a posta un asemenea raspuns , ar trebui sa vedeti daca raspunsul postat este adresat dvs sau altui utilizator al acestui Forum ...:closedtopic: