avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare cumparare apartament cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare cumparare apartament cu probleme

Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat cum e mai bine si mai sigur sa procedez: sunt intr-un proces civil de redendicare pt un apart. si am ajuns cu partea adversa la o intelegere amiabila, dar nu stiu unde e mai bine sa facem tranzactia adica la notar contract de vanzare cump, sau tranzactie in fata instantei? va intreb asta pt ca trebuie sa dam si declaratii ca renuntam la litigiu, iar aceste declaratii se dau la notar ? sau dupa ce facem contr vanzare cumparare depunem la instanta copie dupa contract si dam in instanta declaratie ca renuntam la litigiu? si inca ceva.... daca dupa ce fac contract vanz cump si dau banii, partea adversa nu mai da declaratie ca renunta la litigiu....... se poate asa ceva???? ce fac eu atunci? va rog sa-mi dati un sfat, vreau sa termin cu procesele, dar si sa imi iau toate masurile de siguranta ca nu ma pacaleste.
Cel mai recent răspuns: avvalentina , utilizator 18:04, 27 Iunie 2012
Incheiati un acord de mediere, in aceasta sitruatie veti primi inapoi si taxele de timbru achitate la instanta.In plus, onorariul e mult mai mic decat la notar.Instanta va pronunta o hotarare care va prelua ce ati convenit in acordul de mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz notar: vanz-cump (legea 10/2001 si 112/1995) Leri Leri Doresc sa vand un apartament care a fost cumparat in baza legii 112/1995, iar ulterior mi-a fost donat de catre tatal meu (dupa expirarea temenului ... (vezi toată discuția)
Promosiune de vanzare-cumparare nmonika nmonika Buna ziua! Avem un ap. cu 2 camere de vanzare. Am facut o promisiune de vanzare-cumparare in fata a doi martori. Cel care a vrut sa-l cumpere a renuntat din ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare - cumparare vs. contractul de vanzare - cumparare cu intretinere VMarian60 VMarian60 Buna ziua! Am si eu mare nevoie de un sfat! Parintii mei au in proprietate 2 case situate la adrese diferite. Una din ele vor sa mi-o dea mie, dar au zis ca ... (vezi toată discuția)