buna ziua!daca viitorul meu sot cumpara acum un apartament pe numele lui,dupa casatorie ma pot trece si eu ca proprietar in acte?daca da,care este reglementarea legala si cum pot proceda?multumesc anticipat!
Sa va treceti dvs nu puteti. Daca sotul va fi de acord, solutii se gasesc..puteti incheia o conventie matrimoniala.
Daca aveti o contributie la achizitionarea lui, puteti cumpara ap pe cote-parti functie de contributie ( inteleg ca nu a achizitionat ap inca)
Daca viitorul sot este de acord, o solutie ar fi sa va treaca inca de acum in calitate de coproprietar in contractul de vanzare-cumparare. Asa evitati orice complicatii ulterioare.
multumesc frumos pt. raspunsuri.problema era k eu beneficiez momentan de indemnizatir pt.chirie si pana peste 2 ani cand vrem sa facem nunta mai aveam o sursa de venit pt.rate
pe credit intentioneaza sa il cumpere.eu sa fiu coplatitor in contractul de credit.insa daca nu apar ca proprietar in contractul de vanzare cumparare, mai am vreun drept asupra imobilului, avand in vedere starea de concubinaj si faptul ca sunt coplatitor?