avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... recurs la majorare pensie de intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

recurs la majorare pensie de intretinere minor

Buna seara! Astazi,27 iunie s-a judecat recursul la sentinta data de judecatorie in favoarea minorului la 12.04.2012,o pensie de intretinere de 150 eur/luna,care s-a facut in functie de salariul min /Spania,deoarece tatal copilului locuieste si obtine venituri in Spania.Recurent-paratul nefiind de acord cu sentinta data de judecatorie a trimis instantei la Tribunal oDeclaratie pe proprie raspundere ca nu obtine venituri si doreste sa -i dea minorului 200 ron/luna,adica in functie de salariul min/Romania,aceasta nefiind verificata de nimeni decat semnata de notar.Va rog sa-mi spuneti ,aceasta declaratie poate fi luata in consideratie ,drept proba si relevanta in instanta,pentru casarea sau schimbarea hotararii dta de judecatorie din 12.04.2012?
Daca nici instanta si nici dvs. nu ati reusit sa obtineti dovezi de la Camera de munca din Spania sau de la angajatorul tatalui minorului care sa evidentieze in mod clar care sunt veniturile acestuia pe ultimele 6 luni, atunci o astfel de declaratie poate fi luata in calcul de instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare pensie de intretinere minor geta_roman geta_roman În 2008 s-a stabilit pensia minorului in functie de salariul min/economie de 95 ron,desi tatal copilului lucreaza in Spania dar nu-i cunosc adresa si locul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara minor. tatal cu drept de munca in norvegia Zarif Zarif Buna ziua. Mentionez ca am divortat dupa noul cod in 2011 si s-a stabilit de comun acord cu tatal o pensie de 150 eur/luna. Mentionez ca de 3 luni, din motive ... (vezi toată discuția)
Punere in executare a unei hotarari de pensie alimentara minor geta-roman geta-roman Buna ziua!am obtinut o hotarare de majorare pensie minor de 150 eur/luna definitiva si irevocabila,iar fostul sot in timp de 8 luni de cand aceasta hotarare se ... (vezi toată discuția)