avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum as putea lua copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum as putea lua copilul

buna ziua,
va solicit sfatul intr-o problema delicata.Fostul sot ,dupa numeroase procese in care el a pierdut custodia copilului(care are 7ani),nu este de acord sa-mi dea copilul,care la despartire era la parintii lui.Pt a fi sigur ca ca nu obtin aprobarea copilului de a veni la mine l-a intors impotriva mea.Am apelat la un executor judecatoresc dar el a mutat domiciliu copilului pt a nu-i putea lua.Am hotararea de la Curtea de Apel Bucuresti definitiva si irevocabila.As dori sa stiu care este si parerea dvs deoarece cred ca prin manipularea copilului ii este afectat psihicul si consider ca nu este in interesul copilului.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:15, 28 Iunie 2012
Faceti o plangere penala pt nerespectarea hotararii judecatoresti.
Adresati Autoritatii Tutelare si Protectie Copilului cate o cerere prin care solicitati sprijinul in rezolvarea situatiei ivite.
va multumesc pt raspuns.Plangere penala i-am facut dar se pare ca nu are nici un efect asupra lui,fiind jandarm.Chiar mi-am pierdut orice speranta.
Depuneti o alta plangere la Parchet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita in urma divortului marius-47 marius-47 Buna ziua, Am divortat in martie 2014...si pe hotarare scrie ca avem custodie comuna. Ni s-a spus ORAL ca o pot lua de 2 ori pe luna, o luna in vacanta de ... (vezi toată discuția)
Fostul concubin nu accepta sa iasa din proprietatea mea mairyloy mairyloy Buna ziua...am avut o relatie de aproape 4 ani de zile cu un cetatean grec cu care am locuit impreuna in propietatea mea. Ne-am despartit de aproape 3 luni si ... (vezi toată discuția)
Custodie copil xAdrian xAdrian Buna seara ! Am o prietena care are o problema foarte grava, ea impreuna ca sotul ei au un baietel de vreo 5 ani,s-au despartit au avut procesul de divort si ... (vezi toată discuția)