avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna seara ! Am o prietena care are o problema foarte grava, ea impreuna ca sotul ei au un baietel de vreo 5 ani,s-au despartit au avut procesul de divort si de custodia copilului care s-a incheiat,iar in acte,copilul a ramas la ea. Problema este ca fostul ei sot a luat copilul si nu i-l da,chiar daca in acte ea are custodia lui,el spune ca nu vrea copilul la ea,dar copilul a stat la ea pe la inceputul procesului,iar cand au venit orele lui de vizita,el a luat copilul si a plecat cu el iar de atunci nu l-a mai vazut,nici macar la telefon nu o lasa sa vorbeasca cu el,iar politia zice ca nu are ce sa faca,ca nu poate sa ia copilul cu forta de acolo chiar daca dreptul ii revine mamei. Intrebarea mea este urmatoarea: Ce este de facut in situatia asta? Cum isi poate recupera copilul de la el ?
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
xAdrian, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 22:31, 3 Octombrie 2019
Să formuleze o plângere penală pentru nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorilor, ar putea apela și la un executor judecătoresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea copilului din tara - divortat LucianIonut LucianIonut Prietena mea care sunt momentan cu ea sa despartit nu de mult.Ea a plecat in italia sa lucreze si sa trimita bani acasa ca el nu lucra,se lasa mereu d emunca ... (vezi toată discuția)
Custodia unui copil minor din concubinaj marystanga marystanga Buna ziua! As doi sa va intreb cum as putea proceda pentru a obtine si eu custodia copilului meu minor in varsa de 3 ani rezultat in urma unui ... (vezi toată discuția)
Incredintare minori popescu bianca daniela popescu bianca daniela Vreau sa stiu daca exista posibilitatea de a fi incredintati minorii mamei, in cazul in care aceasta, a parasit Romaina in martie 2010 pentru a munci in ... (vezi toată discuția)