Eu mă gândeam la o cerere către Procurorul General pentru redeschiderea anchetei, mai ales că multe chestii din ordonanță lipsesc :
1. i-a pus in bătaie de joc 73lit b, nemotivat, și a copiat doar jumătate din articolul de lege + nici nu s-a motivat cu ce anume i-aș fi provocat tulburări. L-am provocat că nu m-am dus la intalnire pe calea ferată, să nu am martori eu , ce doar el? că am vorbit cu prietena lui pe net? că nu ii convenea de fața mea? - în fine ... dacă ar fi cazul în USA , aș fi avut întrebari de pus pe civil ... însă m-am lamurit de Romania si cum merg lucrurile aici (efectiv nu se citesc nici probele care le pui sub bot)
2. fapta nu a fost reținută ca atare, nu s-a precizat de leziunile de la ochi, dinti, sau că ăla m-a lovit cu pumnul in ochelari, din contra s-a ascuns acest lucru ... As putea aduce martori noi (am cerut martori dar nici raspuns la cereri nu primesc!!!) iar prin evidentierea anumitor aspecte s-ar putea pune accent pe "pericolul social" invocat de catre doamna procuror
3. desi au fost mai multi autori , procuroarea nu a retinut circumstanta agravanta - 3 sau mai multi ... - mai mult, complicii au fost chemati de agresor pe post de martori , doamna Bulzan Mihaela neavand nici o problema in a crede ca "huliganii" vin sa te bata cu martori dupa ei....
4. eu nu am declarat că aș fi căzut pe jos și alte tâmpenii care se retin mereu în ordonanță... chiar dacă am făcut un memoriu în care am arătat ca nu am urme de escoriații, să se vadă planșele foto, și actele medicale! - ei tot pe a lor o țin !
5. etc..etc..etc...etc...
Sincer, chiar mă gândeam să mă plâng la CEDO și la CSM asupra procuroarei ... nu știu însă care vor fi rezultatele.
Aici e mostra de "profesionalism profesional" (scuze de pleonasm) a procuroare de caz:
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
[ link extern ] /
In fine, sunt curios cum se va motiva judecatoarea... dupa ce cazul a ajuns in presa...