avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pt angajare la taxi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pt angajare la taxi

m-am eliberat de 2 ani din penitenciar unde am executat fractia 2/3 din 10 ani ... si as dorii sa-mi deschid SRL sa practic taximetria, dar nu stiu daca am dreptul din cauza cazierului judiciar ca am inteles ca asta se cere si la atestat-ul de taximetrist, dar si cand deschizi un SRL ... multumesc!
Cel mai recent răspuns: dacyan , utilizator 08:35, 29 Iunie 2012
Cum se obtine un atestat taxi necesar pentru a deveni taximetrist?
[ link extern ]

Depinde ce scrie in cazierul dvs ... consider ca daca ati fost condamnat pentru infractiuni care va fac incompatibil cu exercitarea profesiei de taximetrist , atunci nu cred ca veti obtine atestatul respectiv.
am fost condamnat pt lg.143/2000
Legea nr 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri ... :hm:

Parerea mea este ca puteti obtine un astfel de atestat , chiar daca ati fost condamnata in baza acestei legi ... raman la ideea ca infractiunile care pot duce la neacordarea atestatului pot fi cele care au o stransa legatura cu conducerea pe drumurile publice.
multumesc frumos pt raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat taxi dacyan dacyan Am fost sa dau examen pt atestat taxi si am fost respins pe motiv ca am cazier judiciar. Am cazier pt leg.143/2000, si am o condamnare de 10 ani, pe care am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ma poate ajuta cineva ? marius12 marius12 Buna ziua ! Ma poate ajuta cineva vreau sa fac taxi si imi trebuie atestat taxi eu am participat la o bataie si am primit 3 ani cu suspendare cei de la scoala ... (vezi toată discuția)
Trecerea granitei cu un minor MariusDecebal MariusDecebal In scurt timp o sa pararesc tara si sunt tutorele unui minor. Am fost la notar am facut procura dar eu am cazier pentru posesie droguri. Din ce am citit nu am ... (vezi toată discuția)