avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarii garsonierei unde locuiesc nu vor sa imi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarii garsonierei unde locuiesc nu vor sa imi restutie garantia

Buna seara! As avea si eu o intrebare si m-as bucura tare mult daca m-ati putea ajuta! Locuiesc in prezent intr-o garsoniera de aproximativ 8 luni de zile, inainte de a ma muta aici am semnat un contract la o agentie pentru a locui aici pe o perioada de un an, acum as dori sa ma mut de aici deoarece nu imi mai permit sa platesc suma care imi este ceruta iar proprietarul nu doreste sa imi restitue garantia pe care i-am acordat-o inainte de a ma muta aici, doar ca in contract nu este specificata nici o caluza cum ca eu nu imi primesc garantia daca nu respect aceasta perioada de sedere de un an! Cu toate ca eu am si gasit pe cineva care sa locuiasca aici si care sa ofere si o suma chiar mai mare si care este dispusa sa ii ofere la randul ei garantia necesara! As putea sa reziliez contractul in vreun fel?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:11, 28 Iunie 2012
Precizati ca detineti contract de locatiune negociat si asumat cu locatorul
Rezilerea contractului poate fi realizata in conformitate cu clauzele reciproc negociate si asumate
De regula,,intentia pentru rezilierea contractului se notifica locatorului cu cu termen de 30 de zile -daca in contract nu este negociat si asumat alt termen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa reziliez contractul de inchiriere si sa imi recuperez banii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dvs. Si va multumesc. Iata situatia Am semnat un contract de inchiriere declarat la fisc pt un apartament care era ... (vezi toată discuția)
Imi vreau banii inapoi!!! georgi77 georgi77 Am inchiriat un apartament la mijlocul lunii august, mi s-a promis renovarea aprtamenului pana la data de 1 septembrie (acest aspect nu a fost mentionat in ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)