avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi pentru nounascuti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi pentru nounascuti

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in rezolvarea urmatoarei probleme. As dori sa stiu ce tipuri de alocatii/indemnizatii se acorda la momentul actual pentru un nou-nascut. M-am interesat si pe alte site-uri dar erau informatii din anii trecuti, nimic recent.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:34, 29 Iunie 2012
1. Exista alocatia de stat pentru copii si indemnizatia pentru CCC.

2. Alte drepturi banesti acordate la nasterea copilului au fost sistate din iulie 2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Acordare alocatie nou nascut sce76 sce76 Buna seara. Stiti cumva care este legea care reglementeaza acordarea alocatiei lunare pentru copiii pana la 2 ani?Am nascut in 10 octombrie, in 22 am depus ... (vezi toată discuția)
De ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut? lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de ce drepturi beneficiaza mama unui nou nascut,ce acte sunt necesare pentru a beneficia de aceste drepturi si unde ... (vezi toată discuția)