avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Expirare pedeapsa 1an cu suspendare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Expirare pedeapsa 1an cu suspendare

Am avut de ispasit o pedeapsa de 1an cu suspendare, care a expirat pe data de 7 iunie 2012.
Ma intereseaza ce trebuie sa fac in continuare pt a avea cazierul curat, si cand va fi curat?
Cel mai recent răspuns: Patrick_ , utilizator 07:06, 3 Iulie 2012
Termenul de incercare este compus din pedeapsa dispusa la care se adauga 2 ani daca cel condamnat era major la data savarsirii faptei.
In cazul in care era minor termenul de incercare se compune din pedeapsa dispusa la care se adauga o perioada cuprinsa intre 6 luni si 2 ani la aprecierea instantei.

Cel mai simplu este sa te uiti pe hotararea de condamnare. Acolo vei vedea cat e pedeapsa si cat e termenul de incercare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept - pedeapsa cu suspendare, formalitati george0869 george0869 Am avut o pedeapsa de 6 luni+1zi cu suspendare pentru conducere subinfluenta alcolului pedeapsa a expirat +cei 2ani fara a avea nici o abatere. Mai trebue ... (vezi toată discuția)
Reabilitare adellyn adellyn vreau sa stiu si eu cum se face reabilitarea si dupa cat timp se face dupa ce trece suspendarea (vezi toată discuția)
Inchisoare cu suspendare andreea_dinu90 andreea_dinu90 O cunostinta de-a mea are 3 ani cu suspendare de la o fapta pe baza de complicitate intr-un fel as dorii sa stiu ,daca are 3 ani cu suspendare ,in cat timp ii ... (vezi toată discuția)