Buna ziua. As avea si eu nevoie de un sfat sau de cam ce ar trebui sa fac in legatura cu un credit de nevoi personale la Banca. Anul trecut in octombrie am facut acest credit in valoare de 23500 Ron fara girant , fara ipoteca sau alte ``gajuri``. In ianuarie 2012 s-au facut restructurari la mine in firma si am fost disponibilizat si de atunci am fost in imposibilitate de plata pana la ora actuala. Am avut nenumarate scrisori si telefoane, la inceput de la banca iar acum mai spre sfarsit de la firmele de recuperari. Am vorbit cu ei ..ei amenintandu-ma ca ma dau in judecata etc etc... Le-am explicat situatia mea dar ei o tin una si buna sa le dau toate ratele neplatite pe timp de 6 luni..din pacate nu am putut sa ajung la un consens cu Firma de recuperari. Sunt ``fericitul`` proprietar al unei masini la ora actuala si as dori sa stiu ce pot eu sa fac ..si ce pot ei legal sa-mi faca. Multumesc anticipat!
Dupa parerea mea ar trebui sa iti muti masina pe numele altcuiva care nu are datorii. Se poate pune sechestru pe bunurile tale.Cand te angajezi cu carte de munca o sa iti opreasca din salariu. Dupa 7 ani creditul se prescrie