avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... 0,43 in etilotest dosar penal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

0,43 in etilotest dosar penal

Buna ziua in seara zilei de 10 februarie am fost oprit de politie , iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat 0,43 apoi sangele 0.70 la prima proba si 0,50 la a doua , sa facut o recalulare , politistul a spus ca nu poate trimite dosarul la parchet pentru ca am fost testat cu o ora inainte , la recalculare a venit intre 0.75 si 0.85 , ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi pareri ?? dosarul este la parchet si numai pot dormi noaptea in asteptarea unui plic care am inteles ca va ajunge acasa .Va rog ajutatima cu sfaturi:((:((:((
Cel mai recent răspuns: casttelano , utilizator 19:22, 3 Iulie 2012
ca si sfat ,, fara alcool la volan ,, trebuie sa mergeti la parchet si sa aflati exact starea dosarului luati legatura cu procurorul e caz si apoi veti vedea pozitia acestuia poate obitneti o amend administrativa mai mult nu cred .
stiu si eu sunt de aceiasi parere , nu am ce sa mai fac acum , toate regretele nu vor face nimic am fost in regie am vrut sa mut masina ca se bateau niste studenti in zona respectiva si pac politistul cu etilotestul , nu vreau mai mult sper la amenda administrativa , si la parchet mie rusine sa ma duc , bani de avocat nu am , ce sa fac ??? a trecut mult timp in care nu am putut dormi noaptea ce sa ai spun domnului procuror ??? eu ma intretin singur si nu am posibilitate de a contacta un avocat , mai mult de atat am si somatie pentru sfarsitul lui august cu serviciul deoarece depideam de permis, ce sa mai fac ??? nu stiu nici propunerea politistului #-o#-o daca ma cheama in instanta ce sa spun acolo ??? ma poate judeca cu valorile astea??? multumesc tuturor care vor raspunde , am ajuns la capatul puterilor:((:((:((
numai ami raspunde si ie nimeni ,?? pareri ale altor persoane???salutare tuturor!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda administrativa pentru conducerea sub influenta alcoolului? marian_33 marian_33 in data de 28 august 2010 am fost oprit de un echipaj de politie dintr-o comuna din jud buzau am fost testat cu aparatul alcooltest , alcoolemia fiind de 0.63, ... (vezi toată discuția)
Ce suspendare primesc pentru conducere sub influenta alcolului dupa noul cod??? Utilizator1100 Utilizator1100 Treaba sta la modul urmator, conducere sub influenta alcolului: - etilotest 0.41 - prima proba sange 0.85 - a doua proba 0.70 - CALCULARE RETROACTIVA ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducerea autoturismului sub influenta alcoolului - care sunt sansele sa primesc amenda administrativa? ramsess ramsess In data de 23 06 2011 am fost oprit de un echipaj si testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.54 in aerul expirat .Rezultatele de la probele de sange au ... (vezi toată discuția)