avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbare nume strada, nefacuta la timp
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbare nume strada, nefacuta la timp

Buna ziua,
am urmatoarea problema,
am cumparat un imobil care pe contract are o alta adresa decit cea reala datorita modificarii acesteia de catre cei de la administratia locala.
sau mai exact, adresa de pe cartea de identitate este adresa din contractul de cumparare cu toate ca in realitate aceasta adresa nu mai exista pentru ca a fot modificata ulterior contractului de cumparare a fostului proprietar.
cum si unde trebuie sa reglementez aceasta sitatie si care sint pasii pe care trebuie sa-i urmez.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 04:12, 2 Iulie 2012
Cred ca ar trebui sa obtineti o adeverinta de nomenclatura stradala de la Primarie si apoi cu ea sa mergeti la Cartea Funciara. La centrul de informare pt cetateni ar trebui sa fie cereri tip pt asa ceva. La Biroul de Carte Funciara trebuie sa mergeti pt a putea fi operata aceasta modificare.
Ultima modificare: Vineri, 29 Iunie 2012
alexa_81, utilizator
De la Primărie, se cere o adeverinţă din care să rezulte corelarea între nr. cadastral şi adresa administrativă, apoi cu o cerere tip şi dovada achitării taxei , se face această schimbare, la Biroul local de cadastru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa corecta contract vanzare cumparare ioanabozgan ioanabozgan La cumpararea unei locuinte,pe contractul de vanzare cumparare,ce adresa se trece: cea dupa buletin,care corespunde cu certificatul de nomenclatura ... (vezi toată discuția)
Descrierea imobilului din cf dariad dariad Ma confrunt cu urmatoarea problema referitoare la descrierea imobilului din CF. Redau in ordine cronologica toate documentele pe care le detin: - Am extrase ... (vezi toată discuția)
Rectificare carte funciara valentin.galbau valentin.galbau In extrasul de carte funciara apare eronat la adresa apartamentului scara F in loc de scara E. Toate celelalt detalii ale adresei sun corecte(strada, numar, ... (vezi toată discuția)