avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Tert sustinator pentru asociati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Tert sustinator pentru asociati

Buna ziua,
As dori sa ma lamureasca cineva cu urmatorul lucru:
In cadrul unei proeceduri de achizitie publica, daca unul din ofertanti este un grup de operatori ( o asociere de mai multe societati ) se pot folosi sustineri pentru capacitatea tehnica (personal si echipamente) din partea mai multor operatori. Ca sa fiu mai clar, in cadrul acestei asocieri, 2 sau 3 mebri pot fi sustinuti fiecare de cate o alta societate?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: iulian_maric , utilizator 11:14, 4 Iulie 2012
Subscriu opiniilor d.lui Faneli.

Ca un sfat suplimentar, evitati astfel de combinatii in general, pentru ca sunt predispuse la decizii interpretabile si descalificare. Mai ales in situatia in care 5 societati asociate mai au nevoie si de sustinere de la terti pe mai multe criterii.
Va multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tert sustinator sau asociat? Katri Katri Buna ziua, In situatia in care am o firma nou infiintata (implicit fara cifra de afaceri, fara experienta similare, fara resurse umane si tehnice suficiente), ... (vezi toată discuția)
Urgent - sustinere in cadrul unei licitatii publice andr_georgi andr_georgi Va rog sa-mi spuneti daca o firma mica care are spre exemplu 8 angajati iar in cadrul unei licitatii publice ii trebuie pentru executie 50 de angajati, iar ... (vezi toată discuția)
Nedumeriri in noua legislatie greensea greensea Buna ziua Potrivit noii legislatii in domeniu, cerinta cu privire la experienta similara poate fi indeplinita la comun de asociatii ofertanti sau de ofertant ... (vezi toată discuția)