avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... actiune de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

actiune de divort

sotul meu lucreaza in strainatate,cum pot introduce actiunea de divort avand in vedere ca nu-i stiu nici locul de munca si nici unde locuieste,pt a se prezenta la proces?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:55, 29 Iunie 2012
trebuie sa convingeti instanta ca ati facut toate demersurile ii a-i afla adresa. daca o convingeti va incuviinteaza sa faceti citarea acolo pin mica publicitatea....insa nu este lucru usor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate divorta fara a sti domiciliul paratului? 1234ramona 1234ramona Buna ziua , Am si eu o intrebare : Sunt deja in proces de divort si nu pot da instantei o adresa la care paratul sa fie citat . Mentionez ca se afla in ... (vezi toată discuția)
Divorț în absența sotului? Sararuben Sararuben Soțul meu este în străinătate iar eu cu cei doi copii minori în Romania. Am loc de muncă stabil și locuită. El niciodată nu mă ajută cu bani sau ... (vezi toată discuția)
Cum poate divorta mai repede actualul sot? scornelia scornelia Buna ziua.Am si eu o problema.Barbatul cu care convietuiesc nu e divortat.Are doi copiii.Sotia a plecat in urma cu aproximativ 6 ani,lasandu-l cu doi copii ... (vezi toată discuția)