avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

buna ziua,avand in vedere ca urmez un tratament pt depresie si am fost internata la un spital de boli psihice pt aceasta,ma poate afecta in vreun fel in cazul unui divort,mai exact in legatura cu custodia copilului ?
Cel mai recent răspuns: vladfesan , utilizator 22:40, 29 Iunie 2012
orice este luat in considerare ! faptul ca aveti o problema psihica atarna rau, faptul ca sunteti in tratament totusi mai atenueaza din soc - e un lucru bun !
Să pierdeti custodia nu cred, dar veti avea probleme daca vreti stabilirea locuintei minorului la dvs.
Mesaj reeditat
@ loredana39
Data post: Vineri, 29 Iunie 2012, 18:05
Forum Dreptul familiei sau probleme juridice de familie
Subiect custodie copil


la intrebarea mea in legatura cu depresia,chiar daca sufar doar de o depresie cauzata de pierderea unei sarcini,daca dr la care urmez tratamentul depune marturie sau da o declaratie precum ca nu reprezint nici un pericol pt copil si avand in vedere ca eu am crescut copilul singura de la 1 an,sotul fiind in strainatate,atunci care ar fi situatia?
da e ok. oricum, probabil autoritatea parinteasca o veti exercita in comun cu sotul urmand sa se discute unde va fi domiciliul.

sansele Dvs sunt f bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort: partaj si custodie ? mariadumitrescu mariadumitrescu Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs! Problema mea este de fapt a fratelui meu: este casatorit de ceva ani in urma casatoriei avand si un copil ... (vezi toată discuția)
Depresie, meningoencefalita, divort, custodie copil ionelmoisuc ionelmoisuc Sotia mea a suferit de meningoencefalita de doua ori, acum 13 ani si acum 10 ani. In urma cu un an a fost internata la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru ... (vezi toată discuția)