avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie

buna ziua,daca in urma casatoriei m-am imbolnavit de depresie ca sotul m-a terorizat psihic si parasit,apoi a intentat proces de divort,cu documente ca am avut depresie pot obtine custodie copil si pensie de intretinere si eu ca m-a lasat sotul bolnava sub semnatura ca va avea grija de mine?iau inca pastile si divortand nu voi mai avea nici asigurare de sanatate si tratamentul nu se da compensat.datorita lui am facut depresie.pot avea copilul si pensie acordata mie conform legii cu prejudicii morale?mentionez ca a abandonat familia de la inceput.
In cadrul procesului de divort puteti solicita sa se constate culpa sotului ,stabilirea domiciliului minorului la dvs,pensie intretinere etc.Puneti-va totusi intrebarea daca starea sanatatii va permite sa va ocupati de cresterea minorului,daca aveti mijloace financiare suficiente etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

despagubiri la divort; pensie de intretinere daniella28 daniella28 buna ziua, ma aflu intr-o situatie greu de descris in cuvinte cu un copil de 3 ani,fata,fiind intr-o stare conflictuala de nedescris cu tatal copilului care ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare minor atomica_8700 atomica_8700 buna ziua.sunt casatorita de 2 ani,am un copil de 4 luni iar sotul a plecat de acasa.as vrea sa stiu ce acte trebuie pt inaintarea divortului si cum sa obtin ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Am citit multe despre divort, partaj, custodia copilului, dar pe masura ce citesc, imi dau seama ca nu inteleg anumite lucruri. De aceea vin ... (vezi toată discuția)