avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire,.....indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire,.....indiviziune

buna seara ! nu stiu daca am ales bine forumul ,am nevoie de un raspuns ,subiectul este urmatorul: in urma succesiunei dupa moartea mamei am obtinut dintr-o casa cu teren aferent cota parte de 3/3 iar tatal cota de 3/8 ,el avut o datorie iar cota ce-i revenea afost scoasa la executie silita si vinduta,din banii rezultati s-a achitata datoria si cheltuieli judecata,,,,,,,,,,,,,,,,,,dupa 2 luni executorul anunta avocatul ca o sa scoata la licitatie si partea mea ,adica 3/3 fara un motiv clar,mentionez ca dupa adjudecarea parti de 3/8 am vrut sa iau legatura cu ce-l ce a cumparat cota parte de 3/8 pt a face schita de dezmembrare pt ca nu stiam ce s.-a vindut faptic doar scriptic dar nu am putut sa-l contactez ,era de negasit,,,,,,,,,,,,,,,,,intrebarea mea este:poate executorul sa scoata la licitatie cota ce-mi revine de 3/3 ,si ce lege ii perminte sa faca asa ceva ,pt ca eu nu am nici o problema cu nimeni si nu vreau sa vind cota ce-mi revine ,vreau sa o pastrez.......................daca cineva poate sa-mi raspunda --------va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters256749 , utilizator 22:13, 29 Iunie 2012
Aveţi idee dacă defuncta avea datorii, vreun credit neachitat?Fiindcă aţi moştenit şi pasivul moştenirii , şi nu doar drepturile. Aşa s-ar justifica demersul executorului.
buna si multumesc pt raspuns----------------mama nu avea nici o datorie deci mai exact cred ca d-l executor vrea sa ajute pe cel ce a adjudecat cota de 3/8 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zic eu pt ca d-l ce a adjudecat nu se arata la fata,,,,,,,,,,avem o adresa dar aici nu raspunde nimeni,,,asa ca ceva se intimpla in intuneric,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters256749 ContSters256749 buna! in urma succesiuni a unui imobil s-a obtinut cota parte de 3/5 care revine tatalui,iar cota parte de 3/3 revine fiului,mama fiind decedata.Tatal are o ... (vezi toată discuția)
Executare silita a 1/2 dintr-un apartament becali-prodanca-reghe-prigoana becali-prodanca-reghe-prigoana buna ziua ,doresc sa cunosc opiniile dv.stra cu privire la executarea silita a unui ap.pentru val. de 15000 +2000 cv.cheltuieli de executare = ... (vezi toată discuția)
Cine plateste? cristian_conea cristian_conea banca scoate la licitatie un apartament; in 5 august cineva castiga licitatia, plateste apartamentul in 30 de zile (conf.legii) si se intocmeste actul de ... (vezi toată discuția)