avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... inscriere copil in alta localitate sau sector la clasa ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

inscriere copil in alta localitate sau sector la clasa 1

fata mea are 6 ani si 7 luni si este inscrisa in sectorul 6 unde mama ei are mutatie la scoala.as dori sa o mut in sectorul 3 acolo unde am eu domiciliul si unde ne-am dori sa o inscriem daca se poate.va rugam dati-ne un sfat sau macar unde sa ne adresam
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 06:18, 30 Iunie 2012
Formulati o cerere catre o scoala din sectorul 3 motivand ca doriti inscriere in aceasta zona deoarece aici aveti domiciliul, iar copilul locuieste cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutarea de catre mama a copilelor de la scoala Gabi 72 Gabi 72 Buna ziua sunt divortat din 2011 iar in urma casatoriei a rezultat 2 fetite. Fata cea mare de atunci locuieste cu mine,intre timp mai precis anul acesta si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! doresc să radiez de la școală, copilul. după ... camy95 camy95 Bună ziua! Doresc să radiez de la școală, copilul. După ce l-am înscris la o școală, und nu a fost acceptat din lipsă de locuri, a fost înscris la ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu minor in timpul divortului DanaMaria16 DanaMaria16 Buna ziua. Sa va prezint speta mea. Am parasit domiciliul conjugal impreuna cu copilul (10 luni) in iulie 2016. Am intentat ordonanta presedentiala si divort ... (vezi toată discuția)